''Durf je dromen achterna te gaan, je komt er alleen door ze te volgen''


-Sterre Anna PhotographyMijn naam is Sterre, 33 jaar. Ik ben werkzaam als preventie in een Kinderkliniek. Samen met mijn collega’s helpen we, met veel zorg en liefde, kinder kiespijn de wereld uit. Ik woon samen met mijn partner Matthijs en onze zoontjes Hidde (6) & Thias (2). Zij zijn echt de personen die mijn leven verrijken. En ook de reden waardoor ik ben gaan leren om naar kleine details te kijken. Daarnaast is fotograferen mijn passie en vanuit deze passie werd het mijn bedrijfje. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en dat voelt fijn. Het begon allemaal met een geboorte shoot waar ik voor was gevraagd. Naderhand bracht mij dit zoveel meer. Hier ben ik enorm dankbaar voor.

Durf je dromen achterna te gaan! Je komt er alleen door ze te volgen.

Ik houd van kleine details en het liefst ongeposeerde foto’s. Wees lekker jezelf, blij en met zelfvertrouwen. Ik ben altijd opzoek naar spontane en pure momenten. Doe alsof ik er niet ben en negeer vooral mijn camera. Knuffel veel en heb lief. Dit zullen de mooiste kiekjes worden, het liefst ongedwongen en puur.


Ik wil een blijvende herinnering meegeven voor nu en later.

Puur en liefdevol.

Precies zoals je bent.


‘‘Een foto zet de tijd stil en maakt een herinnering blijvend.’’


''Ik wil een blijvende herinnering meegeven voor nu en later. Puur en liefdevol. Precies zoals je bent.''

-Sterre AnnaLove what you do

⊹ Then you will never work a day in your life ⊹

Lieve woorden.
Sterre photography lieve woorden

“Wat een super leuke ervaring! Alle lof voor Sterre. Ze is super professioneel, heeft liefde voor wat ze doet en neemt alle tijd tijdens de shoot. Binnen no time stelt ze je op je gemak. En niet onbelangrijk: ze was erg lief voor onze kleine. Ook voorafgaand aan de shoot was het contact snel en heel prettig.

Het resultaat is prachtig. Sterre maakt warme foto’s met oog voor detail. Weinig geposeerd en dus puur. Kortom: een echte aanrader!”

Follow me on Instagram