What to wear?


Regelmatig krijg ik deze vraag →

Heel logisch, want het is ook niet makkelijk!

Je mag vrijblijvend gebruik maken van mijn cliënt closet. Ik ben in het bezit van diverse mooie kleding stukken. Voor kinderen, maar ook volwassenen.

Wil je liever zelf je kleding uitkiezen, dan adviseer ik je om naturel tinten te dragen. Zowel aarde als naturel tinten kleding komen het mooiste uit op foto’s. Deze tinten komen het beste naar voren bij de warme stijl die ik wil uitstralen.


De warme sfeer in de foto's komen tot stand door meerdere factoren, zoals de locatie, de kleding, de tijd en uiteindelijk natuurlijk → JOU/JULLIE!


Denk aan: Bruine, beige, taupe of witte kleding.

Gebroken wit


In sommige gevallen kan gebroken wit ook mooi zijn, maar zorg en dan wel voor dat niet iedereen in het wit gekleed is. Kies voor verschillende kleuren wit en verschillende texturen.

Kies niet voor kleding met printjes en teksten. Dit leidt af op foto's. Ook een spijkerbroek liever vermijden. Kies dan als man zijnde liever voor een leuke chino met een leuk linnen overhemd. Kleding met textuur, statement oorbellen, linnen, een hoed of grote knit vesten zijn ook een absolute must. Dus heb je een mooi knit vest of hoedje, meenemen!Newbornshoot

Tijdens een newborn shoot neem ik diverse mooie dekentjes en hydrofiele mee

Babies.

voorbeeld setje 1


Dit is een kinder outfit. Hydrofiele stof broekje, beige shirtje en een tof hoedje. Warme tinten en verschillende structuren. Deze outfit is unisex.

voorbeeld setje 1 Sterre Anna Photography

Diverse doekenTijdens een newbornshoot neem ik diverse doeken mee in verschillende texturen en kleuren. Ik kijk naar jullie kleuren in huis en speel daar een beetje op in. Ook kijk ik naar de huidtinten en welke kleuren het beste bij jullie kindje past.

Newborn doeken Sterre Anna Photography

Follow me on Instagram